Veel kunst in lifestyle-magazine ‘That’s Life’

Donderdag vanaf 20.00 uur in ‘That’s Life’ met Jenny Piet doen Cees van Dam en Arie Koningen van de Historische Tuin een oproep voor vrijwilligers. Nicole van den Broeck vertelt over hoe zij dankzij haar hobby sieraden maken het welzijnswerk van arts Wouter Bakker in Malawi ondersteunt. Verder Lex Berghuis over het project Kunstkast. Waar komen er binnenkort twee nieuwe Kunstkasten? Tenslotte het kunst-halfuurtje met Janna van Zon en ditmaal natuurfotograaf Erik de Rijk.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 oktober 2016 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×