Voorbereidingen jubileum in volle gang

Dat het aanstaande zondag een speciale dag wordt voor Aalsmeer en omstreken moge duidelijk zijn. Radio Aalsmeer viert uitgebreid het 25-jarig jubileum. En het radiostation pakt flink uit! Zondag wordt er 25 uur radio gemaakt op één dag (ja, het kan echt!). Daarnaast kan iedereen de programmamakers komen feliciteren tijdens een grootse receptie. Met als klapper op de vuurpijl  de onthulling van de nieuwe en revolutionaire website door burgemeester Nobel.

De voorbereidingen op de receptie en de speciale jubileumuitzending zijn in volle gang. Een waar historisch document is in de maak! Ieder uur een stap verder terug in de tijd, tot het jaar 1991 waarin Radio Aalsmeer is begonnen met de eerste uitzendingen.
Kosten nog moeite worden gespaard. Zo draagt ook Ron Brandsteder zijn steentje bij! Onze eigen Ron blikt met Ron terug op de opening van de tweede studio in 1998. Zondagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur hoort u het resultaat!

Gepubliceerd: 27 oktober 2016 om 20:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×