Voorproefje jubileumuitzending in ‘Vrijdagavondcafé’

’Vrijdagavond 28 oktober is Ron Leegwater er weer en hij ontvangt in zijn ‘Vrijdagavondcafé‘ de Guilty Pleasures Band. Een aantal leden van de band, waaronder initiatiefnemer Joran van Liempt komen vrijdagavond langs om er over te vertellen en zij zullen ook een nummer spelen. Ook komt wijkagent Erik van den Brun voor zijn maandelijkse rubriek ‘Een Boeiend Gesprek’ met daarin preventie-tips en het laatste politienieuws. Verder besteedt Ron aandacht aan de 25 uur durende marathonuitzending die Radio Aalsmeer zondag gaat maken. Bestuurslid Lennart Bader komt vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. Tenslotte nog het spelletje Soundmemory, je hoort 10 willekeurige geluiden, maar welke is dubbel? Meedoen? Aanmelden via studio@radioaalsmeer.nl voor of tijdens de uitzending.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 25 oktober 2016 om 6:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×