Marathonuitzending: 25 uur op één dag

Op zondag 30 oktober a.s. viert Radio Aalsmeer 25 uur lang met live-radio haar 25-jarig bestaan. Dankzij het ingaan van de wintertijd kan er 25 uur lang radio op dezelfde dag worden gemaakt.

De jubileumuitzending begint in de nacht van zaterdag op zondag om middernacht, in het kalenderjaar 2015. Per uur wordt er vervolgens terug geteld tot 25 jaar geleden, 1991, het jaar van de eerste uitzendingen. Ieder uur is er muziek, (lokaal) nieuws en ontwikkelingen bij de omroep uit het betreffende jaar te horen. De presentatie is in handen van een grote groep vrijwilligers, o.a. van het eerste uur die nog altijd actief zijn. Er wordt hard gewerkt aan een prachtig radiodocument dat de 25-jarige geschiedenis van Radio Aalsmeer eer aan doet. Luisteraars zijn van harte uitgenodigd op de jubileumreceptie bij de radiostudio in Studio’s Aalsmeer.

Gepubliceerd: 25 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×