‘Door de Mangel’ in horecasferen

In ‘Door de Mangel’ is iedere week een Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast. Zus en broer Mylène en Elbert Huijts vragen hem of haar het hemd van het lijf. Afgelopen maandag was leerling-kok Danielle Klaassen te gast. “Alles moet perfect zijn op social media. Heel veel mensen laten zichzelf niet zien aan de buitenwereld. Ik vind dat je gewoon jezelf moet zijn”, aldus Klaassen. Later wil zij haar eigen B&B beginnen in Canada. Voor de volgende uitzending geeft zij het stokje door aan haar beste vriend, Thomas Voorn. Hij is ook werkzaam in de horeca. Danielle wil graag van hem weten hoe hij de toekomst van de horeca ziet.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×