Worshipleader Hanne de Vries in ‘De An & Aad Show’

Grote podiums is hij gewend van o.a. de EO-jongerendag, maar afgelopen zaterdag speelde hij in de Oosterkerk in Aalsmeer. Voordat hij ’s avonds een intiem concert gaf, bracht Hanne de Vries de middag door met twee muziekteams om hen zo de fijne kneepjes van het vak bij te leren. Daarnaast nam hij de tijd voor een interview met het christelijk programma van An & Aad. “Het is goud als je als kind zo de ruimte krijgt in een kerk om je te ontwikkelen”, aldus De Vries. Dinsdagavond te horen tussen 22.00 en 00.00 uur.

De ‘An en Aad-show‘ wordt iedere dinsdag uitgezonden van 22.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 november 2016 om 6:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×