'Aalsmeervoorelkaar' lanceert innovatieve app

Online marktplaats voor vrijwillige hulp en aanbod ‘Aalsmeervoorelkaar’ lanceerde eerder deze week zowel een vernieuwde website als een innovatieve app. Beide verlagen de drempel om iets voor een ander in Aalsmeer te betekenen.

Aalsmeervoorelkaar.nl is al meer dan drie jaar dé online plek in Aalsmeer waar alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet samenkomt. De site matcht vraag en aanbod met elkaar. Margo Reijerkerk : “Onze ambitie is om dit jaar nóg meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk en zo nog meer mensen te helpen. Dat doen we door de drempel naar vrijwilligerswerk te verlagen: het moet toegankelijker worden én inspirerender. De vernieuwde website en het lanceren van een app helpt hierbij enorm”.
Ook de website zelf is vernieuwd. Een nieuwe frisse huisstijl en je ziet bijvoorbeeld veel beter hoe divers het vrijwilligerswerk op ‘Aalsmeervoorelkaar’ is.
Doordat Aalsmeervoorelkaar.nl al het vrijwilligerswerk in Aalsmeer verzamelt, vind je eigenlijk altijd wel iets wat bij je past.

Gepubliceerd: 25 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×