‘Door de Mangel’ ontvangt Richard Zethof

Door de Mangel’ is dè talkshow op Radio Aalsmeer. Iedere week staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal in het door broer en zus Elbert en Mylène Huijts gepresenteerde programma. Afgelopen maandag was kledingwinkel eigenaresse Ingrid Kranenburg te gast. “Het is wat het is… en daar moet je het mee doen” is een uitspraak van haar schoonmoeder en komt steeds weer terug in haar leven.

Kranenburg had ook een primeur te melden in de maandagse talkshow: op 18 maart a.s. zal de Ophelialaan veranderen in ‘Downtown’. Alle winkels zullen een wens van iemand met het Downsyndroom in vervulling laten gaan en daarmee ook geld verzamelen voor het goede doel.

Natuurlijk heeft Kranenburg een nieuwe gast voor de volgende uitzending. Zij geeft het stokje door aan Richard Zethof. Ingrid wil graag van hem weten of het leven met een kind met Down anders is. Het antwoord daarom komende maandag om 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×