Twittericoon Marnix Pauwels

Komende maandag heeft ‘Uur van Puur’ niemand minder dan Marnix Pauwels te gast. Twittericoon, TedX-spreker en auteur van het succesboek VRIJ. Exclusief voor Radio Aalsmeer vertelt hij over zijn nieuwste boek “Leg dat #@!ding nou ’ns weg!” Ja, je leest het goed. Natuurlijk gaat dit boek over wie de baas is… je smartphone of jijzelf? Wat doet Facebook en andere apps met je brein? Een goed gesprek over het  handigste boekje over dé verslaving van deze tijd! Praat mee op Twitter met de hashtag #UurvanPuur. Mag ook via je mobiel!

Uur van Puur wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×