Dorine Strampel te gast in ‘Door de Mangel’

Al 147 keer heeft het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts een Aalsmeerder of Kudelstaarter ontvangen in de afgelopen jaren in hun programma ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was het de beurt aan  Victor Waasdorp. De Amsterdammer van geboorte vindt zichzelf gedreven en enthousiast. Ook neemt hij naar eigen zeggen af en toe te veel hooi op zijn vork.

De projectmanager bij onze nationale luchtvaartmaatschappij heeft niet echt een voorbeeldige schooltijd gehad: “Ik was zeker niet de liefste van de klas. Zo ben ik eens van school verwijderd omdat ik een raam van de kamer van de conciërge had gebroken”. Waasdorp ontmoette zijn Franse vrouw in Parijs en omdat hun beide kinderen op atletiek gingen, is hij actief geworden binnen de vereniging.

Als gast voor de uitzending van maandag 28 november heeft Waasdorp ook iemand uit de atletiekwereld gevraagd: Dorine Strampel-Been. “Naast het jeugdkamp dat zij voor AVA organiseerde, is zij bestuurslid van de Aalsmeerse Feestweek. Ik wil graag weten hoe zij het kan opbrengen om een heel jaar voorbereidingen te treffen om één week voor volslagen onbekenden te organiseren”. Het antwoord daarop komende maandag om 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×