Sem terug naar de jaren ‘60

Sem van Hest was afgelopen week bij de voorstelling “Palm Springs” in het DelaMar Theater. Tijdens dit toneelstuk werd o.a. het lied “God Only Knows” van de Beach Boys gespeeld. Een lied dat volgens Paul McCartney als het mooiste lied ooit geschreven wordt beschouwd. en dat in de tijd dat de Beatles op het toppunt van hun roem waren. Dit was voor een inspiratie voor zijn uitzending van ‘Sem op Zaterdag’ a.s. zaterdag. Dat “The Mamas & The Papas” ook nog ten gehore werden gebracht tijdens de uitvoering, zorgde er voor dat ook deze groep zaterdag te horen zal zijn tussen 10.00 en 12.00 uur. Veel jaren ‘60 muziek dus met zo nu en dan een uitstapje naar recentere jaren.

Sem op zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×