‘Vrijdagavondcafé’ met Ron Leegwater en Kirsten Verhoef

Het weekend begint weer lekker met Ron en Kirsten in het bekende radiocafé. Sinterklaas is ook weer in het land om cadeaus uit te delen, daarom heeft de Twitterhit als thema ‘Geven’. Welke liedje ken jij met het thema in de titel of artiest? De winnende suggestie ontvangt twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze. Verder het spelletje Soundmemory. De kandidaat hoort tien keer een geluid, maar slecht twee geluiden zijn hetzelfde. Welke? Kirsten verzorgt vrijdag haar Mini-magazine met uitgaanstips uit de regio en de laatste lifestylenieuwtjes. Tenslotte nog Meindert van der Zwaard met zijn maandelijkse ‘Meinderts Muzikale Mengelmoes’ met als thema muzikaal in alle staten. En Ron heeft ook nog zijn gezellige meezinger en de Soulshow-classic. Meer info vind je op de Facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé’.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×