Het geheim van Ingrid Kranenburg in ‘Door de Mangel’

Broer en zus Elbert en Mylène Huijts verzorgen samen met technicus Edgar van Hazendonk al ruim 3 jaar wekelijks de talkshow ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was de Kudelstaartse horecaman Thomas Voorn te gast in de studio van de 25-jarige omroep. In plaats van de rozenkwekerij van zijn vader over te nemen, is Voorn in de horeca terecht gekomen. De Kudelstaarter voelt zich ‘anders’. “Zo heb ik jaren op voetbal gezeten, omdat ik dacht dat dat zo hoorde. Nu realiseer ik me dat ik dat niet deed omdat ik het leuk vond en dat voelt als een stukje vrijheid”, aldus de enthousiaste Thomas.

Natuurlijk heeft Voorn ook weer een nieuwe gast uitgenodigd voor a.s. maandag 7 november. Zijn keuze is gevallen op Ingrid Kranenburg, eigenaresse van kinderkledingzaak ‘Teddy’s’. Thomas wil van haar weten hoe het komt dat ze het al zo lang zo goed doet. Is het een geheim? Of is het iets waar je geen grip op hebt?

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×