‘Super Zaterdag’ met extra fragmenten uit omroepgeschiedenis

‘Super Zaterdag’ met extra fragmenten uit 25-jarige omroepgeschiedenis

Afgelopen zondag vond de jubileumuitzending plaats. Niels Tenhagen en Frederik Tijssen vonden nog wat extra materiaal dat zondag niet is uitgezonden, maar zaterdag wel te horen zal zijn. Verder hebben zij zaterdag een uitzending zoals zij maandelijks op de eerste zaterdag van de maand hebben: de app van de maand, de piratenknaller, de 20 over 22 mix en meer. Uiteraard alles voorzien van de lekkerste muziek om er een super zaterdag van te maken.

Super Zaterdag wordt iedere eerste zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 0.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×