Manager Ed van Beelen in ‘Halte Zwarteweg’

In de aflevering van ‘Halte Zwarteweg’ van aanstaande donderdag een interview met Ed van Beelen. Meneer van Beelen is manager van het verzorgingshuis ‘De Luwte’ in Amstelveen, onderdeel van de Zonnehuisgroep.  Er wordt om 18.00 uur onder andere verteld hoe het gaat met het verzorgingshuis. Wat wordt er aangeboden op het gebied van dagbesteding. Ook gaat er gesproken worden over de samenwerking met Heliomare. Zij huren een ruimte om dagbesteding te bieden aan cliënten uit Amstelveen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×