‘Radio Aalsmeer Politiek’ over toekomstplannen gemeente

Het radioprogramma dat zich buigt over de politiek in gemeente Aalsmeer is op donderdagavond om 20.00 uur te beluisteren. De toekomstplannen van het college worden besproken waarbij ingezoomd wordt op zaken als wonen, Schiphol en de nieuwe raadszaal. Verder wordt de financiële situatie onder de loep genomen. In middels is bekend wie namens het College zal aanschuiven aan tafel: wethouder Jop Kluis. Hij zal dieper ingaan op onderwerpen als duurzaamheid en recreatie.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt voorlopig twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×