100% Sinterklaas in ‘Let’s Go’

Kim, Laurens en Joey zijn er vrijdag vanaf 18.00 uur weer met ‘Let’s Go’ en het staat helemaal in het teken van Sinterklaas. Je hoort alle fragmenten terug van de gesprekken met Sinterklaas en de Pieten vanaf de stoomboot. Ze blikken terug op de spannende intocht van Sinterklaas en natuurlijk hoor je de Echte Pieten ook nog voorbij komen met hun lied. Zorg dat je vrijdag om 18.00 uur klaar zit met je pepernoten en warme chocolademelk, want Kim, Laurens en Joey beloven dat het een Sintertastische uitzending wordt!

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×