Rick van der Kroon zingt voor de Sint in ‘Vrijdagavondcafé’

Deze vrijdagavond is het groot feest op Radio Aalsmeer! Tussen 21.00 en 23.00 uur vieren de programmamakers van het ‘Vrijdagavondcafé’ hun 3-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met de komst van de echte Sinterklaas uit Aalsmeer. Kom het feest meevieren in de studio van het gezellige ‘Vrijdagavondcafé’. Iedereen is welkom! Je kunt dan naast de pepernoten ook genieten van een Sint-optreden van de Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon. Hij brengt een speciale versie van ‘Sinterklaas wie kent ‘m niet’. Meezingen is verplicht!

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 november 2016 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×