‘Door de Mangel’ ontvangt René Martijn

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ Dorine Strampel, de secretaris van de Feestweek Aalsmeer. De 148ste gast van het succesvolle interview-programma vertelde zeer open over haar adoptie en ontmoeting met haar biologische moeder. Strampel noemde zichzelf georganiseerd, doelbewust en recht door zee. Op de vraag van Victor Waasdorp vorige week antwoordde zij: “We zijn een heel jaar bezig met de voorbereidingen. Als je over de hele week 10.000 mensen plezier ziet hebben, is dat echt kicken”. Het dagelijkse werk van Dorine als Gate Agent is leuk, maar ook spannend. De huidige spanningen in de wereld hebben haar werk echter niet veranderd. “Het enige is dat je wat meer marechaussee opzichtig ziet rondlopen. Verder waren we al alert en dat is nu niet anders”, aldus de Aalsmeerse.

Als gast voor de uitzending op sinterklaasavond  heeft Strampel ook iemand gevonden. Zij heeft iemand van nabij gevraagd: René Martijn, voorzitter van de feestweek. Van de politicus van AB wil zij graag weten hoe hij zijn toekomst bij de feestweek ziet. “Iedereen is vervangbaar, maar het zou zeker even slikken zijn als hij er uit zou stappen”. Het antwoord op deze vraag komende maandag om 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×