Muzikale stroopwafels bij Bob en Gon

Met enige regelmaat zijn er ook dit seizoen weer een aantal leuke voorstellingen te bewonderen op het podium van “Bob & Gon” in het Crown Theater Aalsmeer. Zo ook zondag 27 november. De in ‘Radio Tour de France’ vaak gedraaide 3-mans formatie The Amazing Stroopwafels zullen een potpourri van Hollandse liedjes spelen. En natuurlijk wordt Santa Claus zo vlak voor de feestdagen op de hak genomen.

Deze 3-mans formatie gaat terug naar hun wortels als straatmuzikanten en bestaat uit liedjesschrijver Wim Kerkhof, die zingt, de contrabas schopt en ook nog piano speelt, accordeonist/gitarist Rien de Bruin en gitaarvirtuoos Arie van der Graaf, met zijn kenmerkende geluid de muzikale steunpilaar van de band. Deze opstelling biedt meer ruimte voor improvisatie en inbreng van het publiek dan anders en dat is waar het bij The Amazing Stroopwafels om gaat. Dat ze uit Rotterdam komen is te horen in de klassieker “Oude Maasweg”, die ze natuurlijk ook zullen spelen.

Meer info hier.

Gepubliceerd: 22 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×