Pop Up Store in Aalsmeer

Maandag 21 november is onder de oproep: “Help ‘Op Stap’ op weg!” een Pop Up Store geopend op het Molenpad in Aalsmeer. Het doel van deze tijdelijke winkel is om van donderdag 24 t/m zaterdag 26 november door middel van het verkopen van cadeaus geld bijeen te brengen voor ‘Reisburo Op Stap’. Deze speciale Decembermarkt in de Pop Up Store is een initiatief van de serviceclub Inner Wheel Aalsmeer-Uithoorn.

Per toerbeurt zullen dertig vrouwelijke leden van de Inner Wheel-club de winkel ‘bemannen’. Ze verkopen allerhande cadeaus die het goed doen bij Sinterklaas of Kerst: van kinderspeelgoed tot kerstartikelen.

De Opbrengst gaat naar het ‘Reisburo Op Stap’. Dit bijzondere reisbureau verzorgt uitstapjes voor senioren uit het Zorgcentrum Aelsmeer en cliënten van Thuiszorg Aalsmeer. Het kunnen excursies zijn, maar ook Vervoer op Maat. Dat gebeurt met busjes van Zorgcentrum Aelsmeer die worden bemand door vrijwilligers. Als een cliënt rolstoelafhankelijk is, gaat een andere vrijwilliger mee ter begeleiding.  Tot en met zaterdag is iedereen van harte welkom op Molenpad 26c, onder de wieken van korenmolen ‘De Leeuw’.

Gepubliceerd: 22 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×