Paralympisch kampioen Jetze Plat in ‘Halte Zwarteweg’

In de uitzending van donderdag 17 november is vanaf 18.00 uur paralympisch handbiker Jetze Plat te beluisteren. Plat deed mee aan de Paralympische Spelen van afgelopen zomer in Rio de Janeiro. Hier behaalde een gouden medaille gepakt op de triatlon en een bronzen plak in de wegwedstrijd. Hij vertelt hoe hij de Spelen heeft beleefd en hoe het voelt om zowel Paralympisch kampioen te zijn als een bronzen plak te hebben gewonnen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×