Live uitzending finale Onderneming van het Jaar

De Onderneming & Starter van het Jaar verkiezing in Studio’s Aalsmeer belooft donderdagavond 17 november een groots spektakel te worden in een feestelijke ambiance. Volgens de organisatie zijn gezelligheid, filmpjes, muziek en vooral spanning de ingrediënten die deze avond aantrekkelijk maken. Het programma Ondernemerscafé verzorgt een live uitzending van de avond.

Voor de verkiezing die eens in de twee jaar wordt gehouden, zijn acht bedrijven genomineerd. Drie in de categorie ‘starter’ en vijf in de rubriek ‘onderneming’. Wordt het Joseph aan de Poel, De Dorpshoek of Budgetbroodjes bij de ondernemingen die nog maar kort bestaan? En bij de gevestigde namen vinden we vijf genomineerde ondernemingen: Bouquetnet, Judith Keessen Fotografie, Cor Millenaar BV, Loogman tanken en wassen en Restaurant Oh!

Het wordt hoe dan ook een lastige klus voor de jury om een eenmanszaak te vergelijken met een miljoenenbedrijf waar tientallen mensen werkzaam zijn. Hoe de beslissing gaat vallen horen we donderdag tijdens de live uitzending.

 

Gepubliceerd: 14 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×