‘Let’s Go’ heeft bingowinnaar te gast

Vrijdag komt er om 18.00 uur een heuse prijswinnaar op bezoek bij Kim, Laurens en Joey. Bij FC Aalsmeer won Jens namelijk tijdens de bingo als prijs dat hij naar een radio-uitzending van ‘Let’s Go’ mag! Hij krijgt een rondleiding door de studio, en mag natuurlijk ook zijn favoriete plaatje aanvragen en aankondigen op de radio. Natuurlijk zullen ze ook praten over voetbal, want in welk team speelt Jens eigenlijk? Verder nog het resultaat van de cursus ‘Stevig in je schoenen’. In september kwamen Mieke en Ilse daarover vertellen en nu de cursus klaar is, komen er drie meiden langs om te vertellen wat ze geleerd hebben.

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×