Sem en Sjefke een goed duo

Lange tijd verzorgde Sjefke Eikelenboom het programma ‘Gospeltracks’ in het uur voor ‘Sem op Zaterdag’. De beide mannen hadden wel een klik. Gezellige overdrachten waren het op de zaterdagmorgen en de muziekkeuze van Sem werd in huize Eikelenboom ook gewaardeerd. Voor Sem een reden om hun gezelligheid van de afgelopen twee jaar even terug te halen. Dus zijn Sjefke en zijn vrouw Astrid zaterdag om 10.00 uur te gast bij de presentator met de Limburgse tongval. Eén ding is zeker, er worden veel Franse chansons gedraaid. Geen slechte keus volgens Van Hest.

Sem op zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×