Atleet Victor Waasdorp in talkshow

Radio Aalsmeers eerste talkshow ‘Door de Mangel’ ontvangt iedere week een Aalsmeerder of Kudelstaarter. Deze gast staat dan centraal in het populaire programma. Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de Kudelstaartse oud-atleet Richard Zethof. De familieman omschreef zichzelf als druk, loyaal en gedreven. Op de vraag of het leven met een kind met Down anders is, antwoordde Zethof: “Ja, het is anders. Het is eigenlijk andersom: alles wat hij kan, is op eens een overwinning. Je gaat anders in het leven staan. Wel blijf je je zorgen houden”.

Als gast voor de uitzending van 21 november heeft Zethof zijn atletiekmaatje Victor Waasdorp gevraagd. “Ik bewonder hem om de energie die hij momenteel in de atletiekvereniging stopt. Wij proberen met elkaar iets moois op te zetten, maar hij is soms niet bij te houden, werkt razendsnel en efficiënt. Ik vraag mij af hoe hij dat voor elkaar krijgt, wat zijn motivatie is en waar hij  de energie vandaan haalt”, aldus de 3D-printer. Het antwoord daarop komende maandag om 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Victor Waasdorp (midden) met zijn kinderen.

Gepubliceerd: 16 november 2016 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×