Winnaars OVHJ in 'Vrijdagavondcafé'

Na de live registratie gisteren van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar, besteedt het ‘Vrijdagavondcafé‘ vanavond wederom uitgebreid aandacht aan deze jaarlijkse verkiezing. De starter van het jaar is Arjen Verburg geworden. Presentator Ron Leegwater zal hem live in de studio ontvangen. Ook met de ondernemer van het jaar heeft Ron gesproken. Ger Loogman zal uitgebreid reageren op zijn verkiezing in dit eerder opgenomen gesprek.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 november 2016 om 18:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×