Politiek terug op Radio Aalsmeer

Na een periode van rust op het vlak van politieke achtergrond programma’s bij Radio Aalsmeer wordt a.s. donderdag om 20.00 uur het debat hervat. In de studio zijn dan vertegenwoordigers van CDA, AB en PACT, t.w. Tom Verlaan, Helma Persoon en Ronald Fransen aanwezig. Zij worden bevraagd door Cees Wijnen, Sem van Hest en de nieuwe presentator en politicoloog Erik Kreike.

De begroting 2017 zal centraal staan en de politici worden uitgenodigd hun visie te geven over deze begroting en wat dat betekent voor de burger van Aalsmeer. Dit programma, met de naam ‘Radio Aalsmeer Politiek’ (RAP) komt in de plaats van Stamtafel Aalsmeer. De uiteindelijke programmering van RAP wordt vastgesteld in februari tegelijkertijd met het in gebruik nemen van de nieuwe raadszaal. Tot die tijd zal het politieke programma de ruimte invullen die is vrij gekomen met het wegvallen van Stamtafel.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt voorlopig twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×