‘Let’s Go’ belt met Sinterklaas

Het familieprogramma heeft het druk met feestjes de laatste tijd. Vrijdag is het Sint Maarten. Kom jij tussen 18.00 en 19.00 uur met je lampion langs in de studio? Kim, Laurens en Joey hebben daar ook snoepgoed voor je klaarliggen. Je hoeft niet eens een liedje te zingen, je mag juist een liedje op de radio aanvragen.

Verder kun je luisteren naar Kim die afgelopen week langs ging bij leerlingen van de Taalklas. Zij zijn net in Nederland komen wonen en in deze klas leren ze lezen, schrijven en praten. Wat vinden zij van onze taal? Verder belt Kim met de Stoomboot van Sinterklaas. Hoe gaat het onderweg? Zaterdag komen ze namelijk aan in Aalsmeer en dat kun je ook bij ons op de radio volgen. Tenslotte komt Denise van Vliet alles vertellen over de ‘dode hoek actie’ die Transportbedrijf Van Zaal Transport uit De Kwakel organiseert voor alle Aalsmeerse basisscholen.

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 november 2016 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×