André van Duin in ‘Vrijdagavondcafé’

Komende vrijdag is het om 21.00 uur tijd voor de maandelijkse variant van het ‘Vrijdagavondcafé’: Ron’s Vrijdagavond Muziekcafé. Veel muziek uit de 80’s en 90’s afgewisseld met de hits van nu. Maar ook een exclusief interview met de leukste bekende Nederlander die er bestaat: André van Duin.

Ron Leegwater sprak André over zijn kijkcijfer-hit ‘Heel Holland Bakt’ en over zijn nieuwe CD ‘Van Duin zingt Sonneveld’. Maar ook over een nieuw kinderboek met André van Duin in de hoofdrol en over zijn toekomstplannen. De bekende komiek die in februari 70 jaar wordt, zit nog lang niet stil. Je hoort het vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur. En natuurlijk omlijst met een paar grappige hits van Van Duin en mooi liedjes van zijn nieuwe CD.

Verder een interview met de Guilty Pleasures band die deze zaterdag optreden in De Oude Veiling en met Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon die ook deze zaterdag optreedt maar dan in het Westeinder Paviljoen. Kortom; alles draait deze vrijdagavond om muziek!

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 november 2016 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×