Radio Aalsmeer verwelkomt de Sint

Na een jaar wachten, komt Sinterklaas aanstaande zaterdag eindelijk weer in Aalsmeer aan. Een jaarlijkse happening waar Radio Aalsmeer natuurlijk bij aanwezig is, zodat de thuisblijvers niets hoeven te missen. Welke Pieten neemt de Sint dit jaar mee? Welke problemen heeft Sinterklaas onderweg ervaren? We zullen het o.a. horen van een heuse Radio-Piet en een razende reporter die ter plekke aanwezig is.

Daarnaast zal het ‘Weekend Magazine’ live vanaf het Molenplein uitzenden en in het teken staan van de intocht. Ongetwijfeld zal de Sint nog even langskomen in de Radio Aalsmeer-tent bij het presentatie-trio. Kortom ook op Radio Aalsmeer een warm welkom voor Sinterklaas!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: www.sinterklaasinaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 7 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×