Sinterklaas en politiek in 'Let's Go'

Vrijdagavond is het weer tijd voor jouw vaste uurtje radio bij Radio Aalsmeer. Kim Maarse, Laurens Niezen en Joey Kaandorp zorgen weer voor een gezellige uitzending van ‘Let’s Go‘.

Vrijdag komen er leerlingen van de OBS Zuidooster langs. Zij komen vertellen over een project rondom politiek. Ze hebben tijdens dit project alles geleerd over politiek, over hoe het de verschillende staatsvormen eruitzien, hoe werkt een democratie en wat is stemmen eigenlijk? Er is zelfs een verkiezingsavond geweest op school. Benieuwd wat ze hebben geleerd? Luister dan vrijdag.

Het aftellen naar de intocht van Sinterklaas is begonnen. Kim gaat vrijdag proberen of ze contact kan leggen met de stoomboot om te kijken hoe de reis van Sinterklaas naar Aalsmeer verloopt.

Natuurlijk hebben we ook weer gezellige muziek voor je klaar staan en kan je weer stemmen op je favoriete nummer om de uitzending mee te starten. Volg ‘Let’s Go‘ via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het kinderprogramma Let’s Go! wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 november 2016 om 7:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×