Watertuinen en meer in ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater en Deborah Bothe ontvangen vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur Ap Eigenhuis van Stichting de Bovenlanden. Hij komt vertellen wat de plannen zijn voor de Watertuinen. Om exact 22.22 uur doet Deborah haar Aalsmeerse/Kudelstaartse social mediarubriek. Ook komt fotografe en radiocollega Judith Keesen onthullen wie er op de Aalsmeerse Mannen en Vrouwenkalender staan die zij heeft gemaakt. De opbrengst gaat naar de voedselbank. The thema van de Twitterhit is deze week dan ook ‘Mannen en vrouwen’. Welke artiest of titel kun jij hierbij verzinnen? Verder nog de soulshow-classic, gezellige meezinger, Ron’s Top 40 Hitarchief en het radiospelletje Soundmemory. Vragen, aanmelden of suggesties via de facebookpagina van ‘Vrijdagavondcafé’ of per mail: studio@radioaalsmeer.nl.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 november 2016 om 7:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×