Waterwolftunnel dicht

In de nacht van 25 op 26 november 2016 wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Verkeer op de N201 wordt omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Vanwege de onderhoudswerkzaamheden aan de Waterwolftunnel, is de N201 ter hoogte van de tunnel afgesloten van vrijdag 25 november (19.00 uur) tot zaterdag 26 november (06.00 uur). De werkzaamheden bestaan niet alleen uit preventief onderhoud, zoals het wassen van de tunnelwanden en het reinigen van de wegmarkeringen. Er vinden ook inspecties en testen plaats, zoals controles op veiligheidsmiddelen.Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van het N201-tracé tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer. Er gelden omleidingen die met borden zijn aangegeven.

Bij vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar servicepunt provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis) of de website raadplegen.

Gepubliceerd: 18 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×