Ondernemer van het jaar: Loogman Tanken en Wassen

Vanavond werd in Studio’s Aalsmeer de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen, een initiatief van het College van B&W van de gemeente Aalsmeer, de Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants. De uitreiking was ook live te horen op Radio Aalsmeer. In een vol theater maakte wethouder Ad Verburg tijdens een spectaculair gala de winnaar bekend: ‘Loogman Tanken en Wassen’. Ger Loogman mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Het juryrapport vermeldde: Ger Loogman is een ras ondernemer. Hij ziet overal kansen en uitbreidingsmogelijkheden om het de klant naar de zin te maken. Een mooi bedrijf met gemotiveerde medewerkers. De firma Loogman heeft de afgelopen decennia een enorme daadkracht getoond. Van 20 naar 300 werknemers. Altijd voorop lopen. Continu investeren om een succesvolle toekomst te borgen”. De afgelopen periode werd onder meer een nieuwe FEBO geopend, werd de wasstraat vernieuwd en beleefde Aalsmeer een wereldprimeur met de eerste Comfort Lane ter wereld: tanken op een lopende band.

Ook werd deze avond, die gepresenteerd werd door Radio Aalsmeer presentator Ron Leegwater, de ‘Starter van het Jaar’ gekozen. Dat is Budget Broodjes (Arjen Verburg) geworden. De jury meldde: “De winnaar is degene die lef en daadkracht heeft getoond en die na een jaar ondernemerschap niet onder doet voor zijn competitie. Vanuit een vaste job gegroeid naar een volwaardig ondernemerschap”.

Luister ook de uitzending van Ondernemerscafé met daarin de uitreiking terug.

Gepubliceerd: 17 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×