Aalsmeerpas voor minima

Om de minima in de gemeente Aalsmeer extra te ondersteunen is de Aalsmeerpas in het leven geroepen. Inwoners met een laag inkomen en vermogen kunnen deze pas aanvragen. Met de Aalsmeerpas kunnen inwoners korting krijgen voor allerlei culturele en sociale activiteiten in Aalsmeer, Amstelveen en omstreken.

In deze feestmaand kunnen Aalsmeerpashouders zelfs een gratis extraatje krijgen. Iedere pashouder kan in deze periode (tot en met 8 januari 2017) eenmaal gebruikmaken van een aanbieding. Inwoners kunnen bijvoorbeeld kiezen voor één uur gratis bowlen, een gratis warme maaltijd en kopje koffie of thee. Of ze kunnen kiezen voor voorstelling of een film. En voor de kinderen van de Aalsmeerpashouders is er één uur gratis jumpen bij Jumpers Indoor. Kijk op de website Aalsmeerpas.nl/decemberacties voor meer informatie. U kunt voor internettoegang ook terecht op het gemeentehuis.

Inwoners kunnen voor andere aanbiedingen of voor het aanvragen van de pas ook kijken op www.Aalsmeerpas.nl of deze flyer downloaden.

Gepubliceerd: 12 december 2016 om 17:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×