Vrachtwagen vast in berm

De Oosteinderweg is dinsdagmiddag een tijdje afgesloten geweest voor het verkeer vanwege een vrachtwagen die in de zachte berm was gezakt. De Poosle chauffeur had de vrachtwagencombinatie langs de weg geparkeerd om auto’s te lossen ter hoogte van garagebedrijf Van Kouwen in Aalsmeer. Daarbij kwam hij met enkele wielen in de zachte berm terecht en kwam de trailer vast te zitten. De bestuurder heeft nog geprobeerd om zelf los te komen maar dat mocht niet baten.

Er moesten uiteindelijk twee zware bergingsvoertuigen aan te pas komen om de combinatie weer uit de modderige slootkant los te trekken. Na geruime tijd stond de vrachtwagen onder de modder maar zonder schade weer op het asfalt en kon het overige verkeer weer gebruik maken van de Oosteinderweg.

Gepubliceerd: 14 december 2016 om 7:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×