Raymond de Jong tekent voor zevende seizoen bij KDO

Ondanks de winterstop nog niet is begonnen, zijn bij de voetbalclubs in de regio de eerste besprekingen over contractverlengingen al weer begonnen. Zo zijn afgelopen week het veldvoetbalbestuur van het Kwakelse KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen om de samenwerking opnieuw voor één jaar te verlengen.

Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 48-jarige Uithoornaar. Hij gaat in augustus beginnen aan zijn zevende seizoen op rij bij de voetbalclub uit De Kwakel. Hiermee wordt Raymond de Jong de langstzittende trainer ooit bij de Kwakelaars, wat echt uniek genoemd mag worden.

De trainer, de spelers en het bestuur er alle vertrouwen in dat de huidige resultaten in de derde klasse minimaal gecontinueerd kunnen worden in het lopende en komende seizoen.

Gepubliceerd: 14 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×