Van Garderen een seizoen langer bij FC Aalsmeer

De trainerscarrousel draait, zo vlak voor de winterstop, op volle toeren. Het bestuur van FC Aalsmeer maakte vandaag bekend dat trainer Cor van Garderen een contractverlenging heeft getekend voor een seizoen. Van Garderen heeft het uitstekend naar zijn zin bij FC Aalsmeer zaterdag en ook het bestuur is tevreden over de samenwerking. Er was voor hem behoorlijke belangstelling van andere clubs, maar de 53-jarige inwoner van Uithoorn voelt zich op zijn plaats in Aalsmeer.  “Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier, dus er is geen enkele reden om bij de buren naar binnen te kijken. Ook al spelen ze op een hoger niveau dan dat wij doen”.

In een reactie laat Van Garderen verder weten met een heel team keihard te werken om succes te hebben. “Dat gaat met vallen en opstaan, maar er komt steeds meer structuur binnen de organisatie. We willen we ons natuurlijk heel graag handhaven in de eerste klasse en dan door bouwen. Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken”, aldus de oefenmeester.

Naast Van Garderen zullen ook assistent Marco van Oudenallen en keeperstrainer Roel Turkenburg aan de club verbonden blijven. Inmiddels is ook bekend geworden dat Calvin Koster en Thomas Harte ook volgend seizoen aan de Beethovenlaan te bewonderen zijn. De komende weken zal meer duidelijk worden over de selectie van volgend seizoen.

Gepubliceerd: 14 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×