Benghanem en Verbeij geselecteerd voor Oranje

Op woensdag 21 december speelt het Nederlands herenteam een oefenwedstrijd tegen Zuid Korea dat zich in de week voor kerstmis in Nederland voorbereid voor deelname aan de Limburgse Handbal Dagen. In dat kader wordt ook een oefenwedstrijd tegen Volendam en de Belgische Nationale ploeg gespeeld in het Topsportcentrum de Koog in Koog aan de Zaan. In januari gaat Zuid Korea ook deelnemen aan het WK in Frankrijk.

Voor deze wedstrijd kan bondscoach Joop Fiege geen beroep doen op zijn spelers uit de buitenlandse competities, omdat die nog moeten spelen. De bondscoach heeft dan ook alleen maar spelers van de vier BENE-League ploegen OCI-LIONS, Targos Bevo Hc, FIQAS Aalsmeer en Kras Volendam geselecteerd die dan net uit een zwaar weekend komen waarin ze op zaterdag en zondag twee wedstrijden hebben gespeeld.

Van FIQAS Aalsmeer zijn speler Samir Benghanem en keeper Marco Verbeij door bondscoach Joop Fiege geselecteerd.

Gepubliceerd: 14 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×