‘Door de Mangel’ herhaalt Beatle

Als laatste gast in 2016 ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ AB-raadslid en bouwkundige Danny Tol. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts vroegen de 151e gast ook weer naar drie persoonlijke kernwoorden. Tol noemde zichzelf: weloverwogen, bewust en flexibel. De familienaam Tol heeft het raadslid overigens niet zijn hele leven gedragen: “Ik heb nadat mijn ouders gingen scheiden mijn naam van Vreeswijk laten veranderen in Tol, de naam van mijn stiefvader. Dit had niets te maken met mijn biologische vader, maar voelde gewoon beter”. Zelf elektronische muziek maken is naast de politiek een belangrijke bezigheid en die heeft Danny ook laten horen.

Op Tweede Kerstdag geen nieuwe live uitzending, maar een herhaling van het interview met Kudelstaarter Beatle Raadschelders van 4 juli jl.
Voor maandag 2 januari heeft Danny Tol als nieuwe gast Sam Keessen gevraagd. “Ik ken Sam van de scouting. Ik zie hem daar al jaren bezig. Hoe kan hij dat met de rest van zijn leven combineren?” Het antwoord op deze vraag maandag 2 januari om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×