‘Echt Esther’ kijkt terug

Dan is daar de laatste week van het jaar. Tijd voor terugblikken, zo ook in de talkshow ‘Echt Esther’. Speciaal voor dit jaaroverzicht een tafel vol met bekende Aalsmeerse gezichten: Radio Aalsmeer collega’s Annamarie Noordhoek en Robin Schouten, fotograaf Jaap Maars, Janna van Zon en wethouder Robbert-Jan van Duijn (foto).
Het belooft een verrassende en gezellige uitzending te worden a.s. woensdag om 18.00 uur. Heeft u tips of zijn er events die wij in dit overzicht zeker niet moeten vergeten, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: www.aalsmeervandaag.nl

Gepubliceerd: 27 december 2016 om 11:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×