Grootste zak pepernoten ter wereld in Aalsmeer

Fabrieksbakker Bolletje organiseerde onlangs een weggeefactie. Om kans te maken op 375 kilo kruidnoten, moest je een originele foto met kruidnoten van dit merk, op hun Facebookpagina plaatsen.

Cas ter Horst en zijn vader pakten dit anders aan. Op de foto is een teleurgestelde Cas te zien, die kennelijk het verkeerde merk kruidnoten kreeg. Zijn vader wist raad, hij maakte een foto van het tafereel en stuurde ‘m naar Bolletje als inzending voor de wedstrijd.

Grootste zak
“Gefeliciteerd Cas, jij bent de winnaar van de grootste zak kruidnoten ter wereld,” liet Bolletje via Facebook aan de winnaar weten, “Deze zak van Sinterklaas is bijna twee kubieke meter en bevat 375 kilo kruidnoten. Bij Cas thuis werden per ongeluk geen Bolletje Kruidnoten gekocht. Daar was hij het totaal niet mee eens en kwam in actie, met als gevolg deze hilarische foto! Veel plezier met uitdelen!”

Voedselbank geen interesse
“Wow, wat een feest was dit zeg, GE-WEL-DIG. Vandaag “de grootste zak pepernoten ter wereld” mogen ontvangen en het bleken allemaal losse nootjes in één grote bigbag te zijn, dus het uitdelen zou wel een dingetje worden dacht ik”, aldus vader Ton ter Horst. En uitdelen, dat werd het. De zak vol kruidnoten werd donderdagmiddag, op verzoek van vader Ton, bij het politiebureau geplaatst, nadat de voedselbank te kennen had gegeven geen interesse te hebben. Een oproep op sociale media deed de rest. De eerste kinderen kwamen rond 16.45 uur schoorvoetend naar het politiebureau. Nadat eenmaal duidelijk was geworden dat het hier geen grap betrof, begon het storm te lopen. Om 19.30 uur was de zak leeg, tot op de laatste kruimel.

Deze actie van Cas en zijn vader deed in positieve zin veel stof opwaaien In Aalsmeer. Heel veel berichten en complimenten op o.a. sociale media, een bos bloemen en aandacht op Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer.

Bron: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 2 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×