NK Beach Indoor 2017 in Aalsmeer

In de eerste week van januari worden in The Beach in Aalsmeer voor de vijfde keer op rij de NK Beach Indoor gespeeld. Van 5 t/m 8 januari wordt er gestreden om de nationale titels in de grootste indoor beachvolleybalaccommodatie van Nederland.

En er lopen begin januari weer aardig wat ‘bezienswaardigheden’ rond in en naast de zandbak. Verschillende Olympische topspelers zoals Alexander Brouwer, Christiaan Varenhorst en Sanne Keizer nemen deel aan de NK.  Natuurlijk is de lokale held Sven Vismans ook van de partij. Topfavoriet bij zijn plaatselijke fans, maar zeker ook een van de favorieten voor de eindzege. Tenslotte is Vismans de regerend beachvolleybalkampioen van Nederland, nadat hij in juli met beachpartner Wessel Keemink op het strand van Scheveningen de Nederlandse outdoortitel binnensleepte.

De NK Beach indoor beginnen op donderdag 5 januari met het kwalificatietoernooi. Het hoofdtoernooi wordt gespeeld van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari. Naast de fantastische beachvolleybalwedstrijden zijn er verschillende side-events voor de jongste beachvolleybalfans. In 2016 kroonden Alexander Brouwer en Christiaan Varenhorst van Beachvolleybal Team Nederland zich tot Nederlands kampioen. Bij de vrouwen veroverden Floor Berden en Juliette van Duijnhoven verrassend de titel.

Gepubliceerd: 29 november 2016 om 19:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×