Ruim 2.000 euro voor ‘Op Stap’

Dinsdag 29 november overhandigde Mariska Stoop, voorzitter van serviceclub Inner Wheel Aalsmeer-Uithoorn, een cheque van 2.075 euro aan Ilona Kock van Zorgcentrum Aalsmeer. Dat bedrag is bestemd voor het Reisburo ‘Op Stap’ dat uitstapjes voor senioren organiseert.

Inner Wheel organiseerde vorige week drie dagen lang een Pop Up Store waar cadeaus voor de decembermaand werden verkocht. De opbrengst kwam ten goede aan het bijzondere reisbureau. Mariska Stoop: “De uitstapjes voor ouderen in het zorgcentrum Aelsmeer en cliënten van Thuiszorg Aalsmeer voorzien in een groot maatschappelijk nut. Maar ze zijn niet rendabel te krijgen, er moet altijd geld bij. Daar hebben wij ons met hart en ziel voor ingezet.” Ilona Kock en Sandra de Jong van ‘Reisburo Op Stap’ waren blij verrast met de cheque. “Wat een mooi bedrag! Daar kunnen we heel wat Aalsmeerse senioren blij mee maken.”

Gepubliceerd: 29 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×