Kerstmarkt Historische Tuin live in 'Weekend Magazine'

Lionsclub Ophelia organiseert aanstaande zaterdag op de Historische Tuin een gezellige wintermarkt met diverse kramen en gezellige activiteiten en Radio Aalsmeer is daar live bij aanwezig. Het Weekend Magazine team zorgt voor een gezellige sfeerimpressie van deze wintermarkt en ontvangt daarnaast ook nog gezellige gasten.

Zo komt o.a. Ingeborg Ducardus langs samen met Kim en Nina. Kim en Nina werken bij Gewoon Doen, van Ons Tweede Thuis en werken iedere donderdag en vrijdag in de Oude Veiling. Wat ze daar precies doen, komen ze zelf vertellen.

Ook Tessa Westerhof komt langs samen met spelers van de traditionele kerstwijding van stichting de Binding. Zijn er nog kaarten te bestellen en waar gaat het stuk over? U hoort het bij het ‘Weekend Magazine’ van zaterdag 10 december live vanaf de Historische Tuin.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×