Kerstmuziek volgens recept van ‘Sem op Zaterdag’

Niet alleen op vrijdag komt Kerst aan de beurt, ook op zaterdag bij Sem van Hest. Hij verzorgt een combinatie van klassieke kerstnummers en meer van meer recenter datum, zoals de jaren ’50 en ’60 wat volgens Sem van Hest nog altijd recent is. De presentator roept zijn luisteraars tevens op om hem te helpen bij zijn uitzending van 31 december. Hij is van plan een muzikale terugblik op 2016 te maken. Stuur uw favoriete lied van 2016 op naar info@radioaalsmeer.nl o.v.v. ‘Sem op Zaterdag’. Zo ontstaat er een lijst waarin uw stem een belangrijke rol speelt.

Sem op zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 19 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×