‘Vrijdagavond Kerstcafé’ geeft kersttaart weg

Het is niet te missen, Kerst staat alweer voor de deur. Ron Leegwater en Caroline Baarse hebben het radiocafé omgetoverd tot het Kerstcafé en daarin zijn nog leuke prijzen te winnen ook! Zij zijn namelijk op zoek naar jouw favoriete Kersthit allertijden. Inzenden kan per mail naar studio@radioaalsmeer.nl of via de Facebook- en Twitterpagina van ‘Vrijdagavondcafé’. Bellen naar de studio tijdens de uitzending mag ook. Je maakt dan kans op een ‘Santa’s Hat’ taart voor 8 personen en een setje van 2 kaarten voor een film naar keuze in de bioscoop.

Verder nog de Uit-Agenda met alles wat er in de regio te doen is met de Kerst. Ron duikt het Top40 Hitarchief in voor een Kersthit uit de jaren ’80 en heeft ook een speciale Kerstplaat als Soulshow Classic. In de rubriek Meinderts Muzikale Mengelmoes blikt Meindert natuurlijk terug op de afgelopen twaalf maanden. De piek op de Kerstuitzending is het spelletje ‘Soundmemory’ dat weer gespeeld gaat worden. Dit alles tussen 21.00 en 23.00 uur in ‘Vrijdagavond Kerstcafé’.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×