RTVA glazen huis actie: Serious Kerst

De Amstelveense buuromroep RTVA komt van 19 t/m 24 december in actie voor Serious Request van 3FM. De omroep doet dit met 125 uur live radio vanuit een eigen glazen huis op het Stadsplein, bij Winter Village Amstelveen.

Op 24 december worden alle donaties van Amstelveen aangeboden in het Glazen Huis van Serious Request in Breda.

Tijdens de marathonuitzending zijn er diverse gastpresentatoren. Een team rondom ons eigen Uur van Puur verzorgt donderdag- en vrijdagnacht van 0.00 – 1.00 uur een gastuitzending, welke ook via Radio Aalsmeer zal worden uitgezonden. Uur van Puur is sinds kort ook wekelijks op RTVA te beluisteren.

Meer informatie op seriouskerst.nl.

Gepubliceerd: 22 december 2016 om 14:15 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×