Verwarde man steekt huis in brand en fietser te water

De politie Amsterdam-Amstelland meldde in de nacht van 4 op 5 december via Twitter dat er een verwarde man is aangehouden in Kudelstaart. De man liep in boxershort over de Midvoordreef en gooide zijn inboedel op straat. Vervolgens stak hij zijn eigen huis in brand. De hulpdiensten rukten massaal uit, waarna de brandweer de brand snel heeft kunnen blussen.

Een paar uur later mochten de hulpdiensten opnieuw naar Kudelstaart. Omstreeks 05.30 uur werd de hulp ingeroepen voor een persoon te water aan de Bilderdammerweg. Ter hoogte van het Stichtse Pad was een  fietser mogelijk door de gladheid komen te vallen en vervolgens in de sloot terecht gekomen. Een oplettende buschauffeur zorgde ervoor dat de inmiddels tot zijn middel in de blubber staande man door de brandweer uit zijn benarde situatie gered kon worden.  Het traumateam kwam ook ter plaatse en landde met de helikopter langs de Ambachtsherenweg. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Gepubliceerd: 5 december 2016 om 7:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×